Voor al uw reinigingswerkzaamheden en monteren en verkoop van pvc

Stallen reiniging

Wij zijn voornamelijk actief in de agrarische sector. Varkensstallen en pluimveestallen behoren onder andere tot ons werkgebied. Maar niet alleen stallen worden door ons schoongemaakt. Ook vloer- en gevelreiniging behoren tot de opties. Zelfs graffiti wordt door ons verwijderd.

De mogelijkheden

Stro stal, Ludo Poels

Hogedrukspuiten

Om uw stallen schoon te spuiten, gebruiken we een normale hogedrukspuit. Met deze spuit krijgen we uw stallen brandschoon. U kunt de hogedrukspuit zelf aanleveren, u kunt er ook voor kiezen dat we voor onze eigen spuit zorgen. Tevens heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor onze stoomreiniger. Deze mobiele reiniger is ideaal voor onder andere het ontvetten van verschillende oppervlaktes.

Mobiele spuit

Met deze mobiele spuit kunnen we op bijna elke plek schoonmaakwerkzaamheden verrichten. Doordat er op de vrachtwagen een waterreservoir en een aggregaat staan is elke vorm van aanvoer overbodig. Zeer handig dus voor plaatsen waar bijvoorbeeld stroom lastig naar toe te halen is!

Stallen schoonspuiten

De afgelopen jaren hebben we voornamelijk kippenstallen en varkensstallen schoongespoten. Hieronder kunt u voorbeelden zien van het resultaat van ons specialisme.

Luchtwassers reinigen

Behalve stallen reinigen we ook uw luchtwassers. Hieronder kunt u hiervan een voorbeeld zien

Graffiti verwijderen

Met onze apperatuur kunnen we zelfs graffiti verwijderen. Hieronder ziet u foto's van een test bij een viaduct in Venray.

Weijs Agro Service
Veulensewaterweg 8
5814 AK VEULEN
T +31(0)6 46 23 23 69
T +31(0)6 83 70 68 12 (kantoor)
T +31(0)8 48 30 15 27
E info@weijsagroservice.nl